ULWIMO Propositie

Indoor Wireless oplossingen zijn gewenst in alle gebouwen waar de binnenhuisdekking van de mobiele netwerken matig is en waar huurders of gebruikers slechte prestaties ervaren van hun mobiele apparaten. De logische kandidaat om zulke slechte dekking te constateren en te agenderen is de huurder, maar de vraag kan evengoed ontstaan bij de gebouweigenaar of –beheerder. Die vastgoedeigenaar zou goed mobiel gebruik kunnen opvatten als onderdeel van zijn full service vastgoedaanbod en er om die reden verbetering in kunnen willen brengen. Weer een andere kandidaat om van gebruikers de vraag te krijgen naar verbetering van de Indoor dekking, is de (huis)installateur die voor alle andere installaties al regelmatig in een gebouw aanwezig is.

Ulwimo streeft er naar al deze actoren – eindgebruikers, huurders, eigenaren, facility managers, installateurs – te ondersteunen bij de realisatie van indoor gebouwdekking voor mobiele netwerken. Wij doen dat op basis van jarenlange en zeer specifieke ervaring met uitsluitend dit afgebakende domein.

Tevens is Ulwimo thuis in het ontwerpen van strategieën en roadmaps voor organisaties die van een veelvoud aan oplossingen en netwerken willen komen tot convergentie op LTE. Veel organisaties hebben voor tal van behoeftes allerlei verschillende eigen systemen en abonnementen (portofoons en DECT voor spraak, wifi, SIMmetjes, private GSM etc. voor data) en streven naar convergentie op één type netwerk, meestal LTE. Ulwimo heeft zulke trajecten begeleid en is o.a. betrokken bij een landelijke werkgroep en een internationale strategie hiervoor zoals gepubliceerd door de TCCA (zie ‘links’)*.

Klik hier voor onze brochure: ULWIMO Enterprise mobility and wireless connectivity (Eng)
Klik hier voor onze brochure: ULWIMO Facilitating Tenants enhancing buildings (Eng)
Klik hier voor onze brochure: ULWIMO Wireless connectivity throughout (Eng)
Klik hier voor onze brochure:
 ULWIMO Flyer portfolio overzicht (NL)

* Nu nog niet gepubliceerd maar binnenkort wel: white paper Critical Mobile Communications van de TCCA.

De proposities die Ulwimo aanbiedt variëren van radiometingen om de omvang van een Indoor vraagstuk te bepalen tot het opstellen en begeleiden van een uitvraag voor een oplossing en van het ontwerp van een systeem tot een full service aanbod voor een totale Indoor dienst door derden.