Ulwimo presenteert en exposeert op Telecom Infra Event 2018

Op woensdag 7 maart vindt in Rotterdam het anderhalf-jaarlijkse Telecom Infra event plaats. Het event wordt georganiseerd door de branchevereniging FHI en concentreert zich op technologisch inhoudelijke bijdrages op het gebied van Telecom Infra – zowel vast als draadloos – van diverse aangesloten bedrijven.

Voor 2018 ligt de focus op breedband ontwikkeling met LTE, met presentaties over o.a. LTE performance meting, smart buildings, sensor netwerken en het operator perspectief. Er is een plenaire lezing over 4 en 5G bij de spoorwegen. Op het gebied van Indoor Wireless zijn er maar liefst 3 verschillende presentaties.

Het programma vindt u op www.telecominfraonline.nl

Ulwimo zelf zal een bijdrage verzorgen m.b.t. de toegenomen vraag naar Indoor Wireless systemen, toe te passen binnen gebouwen waar gebruikers slecht mobiel bereik ervaren, en waar inmiddels tot 80% van het mobiele verkeer plaatsvindt. Gebouwen worden steeds beter geïsoleerd, wat het probleem van matig mobiel bereik alleen maar groter maakt.

Ook wordt ingegaan op de diverse oplossingsrichtingen voor Indoor Wireless. De presentatie zal helderheid verschaffen in de vele oplossingsrichtingen en onderlinge positionering. We zullen ingaan op de complexe ‘driehoek’ gebouwbeheer, mobiele operator en netwerkleverancier. Tevens zal de presentatie aan gebouw-beheerders, installateurs en ingenieursbureaus op basis van recente projecten aangeven hoe er efficiënt met de kostbare radiomiddelen kan worden omgesprongen.